Hősök, Majka és Curtis koncert

A sok éves hagyomány idén sem törik meg: Majka és Curtis május 19-én (szombaton) este újra Orosházára látogat, ezúttal a Hősök kíséretében. Az INGYENES koncertet – amely az Orosházi Nyár 2018 programsorozat első állomása – Orosháza megújult főterén tartjuk meg.

Helyszín: Orosházi Főtér
Program:

  • 18:00 Hősök
  • 20:00 Majka és Curtis

Hősök, Majka és Curtis – 2018. máj. 19. Orosháza

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2018 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Hosszú hétvégi élmény- és gyógyfürdőzés Gyopároson

Kösse össze a koncertet egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexum. Ugyan a parkfürdő csak május végén nyit, az élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő felejthetetlen élményekkel várja. Ráadásul a pünkösdi hosszú hétvégére különleges animációs programokkal és szauna szeánszokkal készülünk, valamint a Kalandpark is újra kinyit. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés

2018. május 18-tól újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a koncert helyszíne: további információk és menetrend. Orosháza belvárosában a parkolás ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon.
Figyelem: a pünkösdi hosszú hétvégére tekintettel szálláshelyeink a szokásosnál gyorsabban betelhetnek. A pontosabb információkért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Loading
Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Hasznos linkek