Foci Falu Óriáskivetítővel

Kövesse a VB-döntőt szabadtéren a többi szurkolóval, az óriáskivetítővel felszerelt Foci Faluban, ahol a VB összes meccsét élőben adtuk, így természetesen a júl. 15-i döntőt sem hagyjuk ki.

A döntőt az ide látogatók csodás környezetben, ingyenesen tekinthetik meg egy 15 m²-es óriásledfalon, igazi futball-kavalkádot teremtő légkörben. Az eseményhez társult több vendéglátóegység is, így a gasztronómia és sörkülönlegességek sem hiányoznak, továbbá csapatunk készített néhány épített lelátót is, melyen a vendégek a meccseket műfüves ülőalkalmatosságokon tekinthetik meg.

Helyszín: Orosházi Főtér

Orosházi Nyár 2018

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2018 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Az Orosházi nyár 2018 keretében szeptemberig 50 programelemen vehetnek részt az Orosházára látogatók, melyet 30 élő koncert, spirituális fesztivál és különböző színes programelemek tesznek színessé és változatossá.

Orosházi Nyár 2018 – Focifalu

Galéria

Orosházán a Foci Falunak már hagyománya van, hiszen az EB idején is életre hívtuk a kezdeményezést, mely hatalmas sikernek örvendett akkor is: a magyar mérkőzéseken 1000-1500 fociszerelmes fordult meg a téren és teremtett “fieszta” hangulatot.

Foci-VB: a döntő időpontja

A 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntője 2018. július 15-én, helyi idő szerint 18 órakor, magyar idő szerint 17 órakor kezdődik Moszkvában, a Luzsnyiki stadionban Horvátország és Franciaország között.

Fürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

Idén nyáron újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a program helyszíne: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek hasznos tudni, hogy a parkolás Orosháza teljes belvárosában ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Orosházi Nyár 2018 plakátok

Hasznos linkek