Fallabda, tenisz

Nem kell otthon hagynia az ütőjét annak, aki orosházi pihenése alatt is hódolni szeretne kedvenc sportjának, legyen akár nyár, akár tél.

Nyáron számos teniszpálya áll rendelkezésre, többek közt a Városi Teniszklub Tó utcai pályája, a Kazszer Tenisz Club a Vásárhelyi úton, valamint Gyopároson számos pálya áll rendelkezésre.

A hűvösebb évszakokban is van mód a teniszezésre, például a Gyopár Sportcentrumban, a Kazszer Tenisz Clubban.

A squash, azaz a fallabda kedvelőit is várja a Gyopár Sportcentrum, a Body Fit Squash & Fitness Center a Táncsics Mihály utcán.

Az Orosháza Városi Tenisz Klubról bővebben

Az Orosháza Városi Tenisz Klub (OVTK) minden évben április 01-től október 31-ig 4 darab salakos pályával várja a sportolni vágyókat a Klub üzemeltetése alá tartózó Tó utcai 3 salakos pályán, valamint az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda udvarában lévő salakos pályán.

Az egyesület közhasznú szervezetként működik. Az egyesület alaptevékenysége a sporttevékenység szervezése, valamint sporttevékenység lehetőségeinek megteremtése. Ennek megfelelően április 01-től október 31-ig tartó időszakban a saját üzemeltetésük alá tartozó pályákon, míg az azt követő időszakban a Városi Sportcentrumban biztosítják a következőket:

  • szabadidő eltöltési lehetőséget,
  • teniszoktatást, illetve
  • versenyzői bázis kiépítését, utánpótlás nevelést, edzést, és
  • versenyeztetési lehetőségeket.

Az Orosháza Városi Tenisz Klub emellett folyamatosan szervez rendezvényeket, valamint versenyeket – erről további információkat a Klub honlapján – www.ovtk.hu – szerezhet. Pályafoglalás személyesen, vagy telefonon az OVTK Gondnoki központi számán (+36 20-430-4705), illetve internet segítségével akár okos telefonról is intézhető.

Képek az Orosháza Városi Tenisz Klub pályáiról