Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn 2019. júl. 13. (szombat)

Merüljetek egyet a medencékben, aztán pedig próbáljátok ki a Családi Csobbanás rendezvény keretében a fürdő területén lévő megannyi játékot és programot!

Helyszín: Gyopárosfürdő
Időpont: 2019. július 13. (szombat)

Program:

  • 16:00 Kézműves foglalkozások, babajátszóház, játszósarok
  • 17:00 János Vitéz igaz története – Boka Gábor bábjátszó előadása

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Családi Csobbanás 2019 nyarán

Az Orosházi Nyár 2019 programsorozat keretében júliusban és augusztusban több alkalommal tartunk Családi Csobbanást a Gyopárosi Gyógy-, Park és Élményfürdőben. Garantáltan rengeteg élmény vár!

Korábbi Családi Csobbanások képei

Fürdőzés Gyopároson

Várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő Orosháza-Gyopárosfürdő fürdőkomplexum, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. A fürdő árairól itt tájékozódhatnak kedves vendégeink.

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés, parkolás

2019 nyarán a hét minden napján jár a Dotto-kisvonat, amellyel Orosháza belvárosából kényelmesen megközelíthető Gyopárosfürdő: további információk és menetrend. Gyopárosfürdőn a fürdő közvetlen közelében parkolási díjat kell fizetni, azonban a fürdő bejáratától 260 méterre található Nagyparkolóban, valamint Gyopárosfürdő és Orosháza többi részén a parkolás ingyenes – további információk a parkolásról.

Szállás

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében, valamint az attól 2,8 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek