VII. Városi Kéklámpás nap, Jazztelen és Hobo blues koncertje

Gyermeked nagy álma, hogy egyszer rendőr vagy tűzoltó lesz? Imádja a szirénázó autókat? Akkor látogassatok ki június 8-án, szombaton a Táncsics utcára és a Főtérre, ugyanis a helyi rendőrség, tűzoltóság és a mentőállomás képviselői ott lesznek.

Lehetőségetek lesz kérdezni tőlük, megnézni a járműveiket és talán gyermeked álma is teljesülhet, beülhet az imádott tűzoltó autóba is. Ráadásul a rendezők elmondása szerint idén a készenléti rendőrség egyik helikoptere is beszáll a programba, és nem csak repül, de le is száll és körbejárhatják az érdeklődők.

VII. Kéklámpás nap Orosháza

A légi jármű és a minden eddiginél több bemutató és program miatt volt szükség az új helyszínre, ami a Táncsics utca lesz.

Este hattól pedig a blues-rock veszi át stafétabotot: 18 órától fellép a Jazztelen zenekar, 20:30-tól pedig Hobo a Főtér rendezvényterén.

Helyszín: Táncsics Mihály utca és az Orosházi Főtér
Időpont: 2018. június 8. (szombat)

Program:

 • 10:00 Kéklámpás szervezetek felvonulása, indulás a tűzoltóságtól, érkezés a Táncsics utcára
 • 10:40 Megnyitó
 • 10:50 Év Rendőre, Év Tűzoltója, Év Mentőse díjak átadása
 • 11:10 Rendőrségi helikopter érkezése
 • 11:40 Készenléti Rendőrség bemutatója
 • 12:30 Orosházi rendőrök, tűzoltók, mentők akció bemutatója
 • 14:00 Konyhatűz bemutató
 • 14:30 Trial extrém kerékpárshow
 • 15:30 Gyermekverseny eredményhirdetése
 • 18:00 Jazztelen koncert
 • 20:30 Hobo blues koncertje

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Hosszú hétvégi élmény- és gyógyfürdőzés Gyopároson

Kösse össze ezt a programot egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexum. Május végén kinyit a parkfürdő, így Ön dönti el, hogy strandol, élményfürdőzik, vagy gyógyvizes gyógyfürdőnk szolgáltatásait élvezi. Ráadásul a pünkösdi hosszú hétvégére számos izgalmas programmal készülünk!

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés

2019. május 17-től újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a koncert helyszíne: további információk és menetrend. Orosháza belvárosában a parkolás ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon.
Figyelem: a pünkösdi hosszú hétvégére tekintettel szálláshelyeink a szokásosnál gyorsabban betelhetnek. A pontosabb információkért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek