Csenki Attila Dumaszínház és Irígy Hónaljmirigy élő nagykoncert

Nincs nyár Orosházán Irígy Hónaljmirigy nélkül – a csapat 2019. május 18-án (szombaton) este újra Orosházára látogat, ezúttal a Dumaszínházas Csenki Attila kíséretében. Az INGYENES élő nagykoncertet – amely a szeptember közepéig tartó Orosházi Nyár 2019 programsorozat első állomása – Orosháza megújult főterén tartjuk meg.

Orosházi Nyár 2019.05.18

Helyszín: Orosházi Főtér rendezvényhelyszín
Program:

  • 18:00 Csenki Attila Dumaszínház
  • 19:00 Irígy Hónaljmirigy élő nagykoncert

Csenki Attila Dumaszínház és Irígy Hónaljmirigy élő nagykoncert

Ez a rendezvény az Orosházi nyár 2019 rendezvénysorozat része. További információk a rendezvénysorozatról

Élmény- és gyógyfürdőzés Gyopároson

Kösse össze a koncertet egy kiadós lubickolással – várja Önt az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexum. Ugyan a parkfürdő csak május 20-án nyit, az élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő felejthetetlen élményekkel várja, ráadásul az Élményfürdő kültéri élményterasza is nyitva tart már!

Orosháza-Gyopárosfürdő

Közlekedés

2019. május 17-től újra jár a Dotto-kisvonat, amellyel Gyopárosfürdőről kényelmesen megközelíthető a koncert helyszíne: további információk és menetrend. Orosháza belvárosában a parkolás ingyenes.

Szállás

Orosháza belvárosában, valamint az attól 2,8 km-re lévő Gyopárosfürdő városrészben mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon.
Figyelem: a pünkösdi hosszú hétvégére tekintettel szálláshelyeink a szokásosnál gyorsabban betelhetnek. A pontosabb információkért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Térkép

Információk

Tel: +36 (68) 414-422
E-mail: oroshaza@tourinform.hu

A rendezvénysorozat plakátjai

Orosházi Nyár 2019 I. plakát

Orosházi Nyár 2019 II. plakát

Hasznos linkek