Új faházak a Kempingben

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping – vagy más néven Termál Kemping –  népszerű választás a kempingezők körében, gyakori látvány itt a holland és német rendszám is.

A sátorral vagy lakókocsival érkezők kiszolgálása mellett 2018-ban 5 faházat alakítottunk ki, amelyek egyenként akár 8 fő számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosítanak, kedvező árakon.

A faházak hamar népszerűvé váltak, ezért idén a koronavírus-járvány jelentette kényszerű leállást kihasználva további 4 faházat húztunk fel. Így a 2020-as főszezonra már 9 kényelmes, hőszigetelt faházzal várjuk vendégeinket.

4 új faház Gyopárosfürdőn

A szállásdíj ára tartalmazza a Parkfürdő-Gyógyfürdő belépőt, amelyet egész biztosan ki fognak használni vendégeink, hiszen a faházak csupán néhány lépésnyire találhatók a Parkfürdő sportmedencéjétől.

A zárható, emeletes ágyakkal felszerelt faházak ugyan komfort nélküliek, azonban az itt megszállók a Park kemping szolgáltatásainak teljes skáláját igénybe vehetik – mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval. Emellett lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez. A faházakhoz ágyneműt biztosítunk.

Összesen 9, hőszigetelt faházzal várjuk

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás kempingünk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

Fürdőnk további fejlesztési és felújítási munkálatai

A COVID-19 járvány jelentette kényszerű leállást fürdőnk felújítására használtuk fel.