Nyári szezon: idén áprilisban kezdünk

Az évtizedes menetrend szerint, 2019. május 20-án hétfőn nyit Parkfürdőnk, amely szokásosan a nyári szezon kezdetét is jelzi Gyopárosfürdőn. Az idei év viszont más, mint a többi: számos kültéri programelem és szálláslehetőség már áprilisban elérhető, így most különösen megéri kihasználni az első napsugarakat!

Az Élményfürdő kültéri terasz medencéi 2019. április 27-én, szombaton nyitnak ki először.

Gyopárosfürdő Élményfürdő Kültéri Terasz

Fürdőnkben a nyári jegyárakat 2019.05.20-tól vezetjük be, ettől a naptól kezdve a főpénztár 06:00 és 21:00 között tart nyitva.

Kalandpark: nyitva a hosszú hétvégén

Az Alföld Gyöngye Kalandpark a húsvéti hosszú hétvégére tekintettel már 2019. április 19-től nyitva tart.

Kemping már áprilistól

A Park-kemping már 2019. április 15-én kinyit, az Erdei Faház Kemping pedig 2019. május 20-án követi. Jó tudni, hogy a Park-kemping 2018-ban 5 db 8 férőhelyes faházzal bővült, mely 40 fő elhelyezését teszi lehetővé, így ideális osztálykirándulások, táborok számára.

Park Kemping Faházak, Gyopárosfürdő

Fürdőnkben az idei szezonban is folytatódik a nagy sikerű ingyenes animátor szolgáltatás, továbbá a vendégek kedvükre válogathatnak a masszázsok, wellness- és gyógyszolgáltatások közül.

És ez még nem minden: az idei nyárra olyan programkavalkáddal készülünk, amely remélhetőleg a 2018-as Orosházi Nyár rendezvénysorozat sikerét is felülmúlja – erről rövidesen beszámolunk oldalunkon.

Gyopárosi parkfürdő és strand képek

50 méteres sportmedence