KSH adatok: 2018 rekordév volt Gyopárosfürdőn

Orosháza-Gyopárosfürdő a 2018-as évet rendkívül eredményesen zárta turisztikai vonatkozásban. A vendégszám 6,7%-al emelkedett, míg a vendégéjszakaszám 11,2%-al nőtt, mindkét százalékos növekmény meghaladja az országos tendenciát. A vendégszámmal egyenesen arányosan nőtt az idegenforgalmi adó bevétel is, mely a mindenkori rekordot eredményezte.

Ezen számadatokat is kiválóan fémjelzi az a tény, hogy a valaha volt legnagyobb látogatószám realizálódott Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőben, hiszen több, mint negyedmillióan választották úticélként.

Gyopárosfürdő KSH-adatok: vendégéjszakák száma 2011-2018.

Az egész éven át tartó nyereményjátékra épülő marketingkampány és az Orosházi Nyár 2018 rendezvénysorozat nagyban hozzájárult a sikeres évhez.

A rendezvények sora is bővült: az ország egyik legnagyobb spirituális eseményét, a Nadifesztet is nálunk rendezik, illetve a Hőlégballon Fieszta is nagy sikert aratott.

2019 első negyedévében kis léptékű beruházások valósulnak meg az önkormányzati tulajdonú fürdőben, megújult a fitness-részleg, a játékkuckó, továbbá bevezettük a bababarát szolgáltatásokat és az uszoda is korszerűsítésre kerül.