Átadtuk a Dacia Dustert a szerencsés nyertesnek!

Fürdőzni érkezett Gyopárosfürdőre, egy vadonatúj Daciaval tért haza: Gyopárosfürdő egy nem mindennapi nyereményjátékot hívott életre az idei évben, melynek a fődíja nem más volt, mint egy Dacia Duster 1.6 SCe Prestige típusú gépjármű.

A játék időtartama alatt (február 5. és december 9. között) a Gyopárosi Gyógy-, Park-és Élményfürdő látogatói közül több tízezren töltötték ki kérdőívünket a főpénztárnál található regisztrációs ponton, hogy részt vehessenek játékunkban. Közöttük minden héten kisorsoltunk egy páros fürdőbelépőt, havonta pedig egy 2 fő részére szóló wellness-utazást.

A játék végeztével elérkeztünk azonban a fődíj sorsolásához is, mely december 10-én délután közjegyzői jelenlétben meg is történt. Szerencsés játékosunk, aki december 19-én a békéscsabai Meszlényi Autó Kft-nél hivatalosan is átvehette vadonatúj Dacia Duster-jét: VIZI KLAUDIA RENÁTA, akinek ezúton is gratulálunk!

Gyopárosfürdő: a főnyeremény, a Dacia Duster átadása

“Klaudia igazán meglepődött, amikor felhívtam és közöltem vele a jó hírt, miszerint idén a karácsonyfa alatt egy autó fogja várni a családot!” – hangsúlyozta Kiss László, a kampányt megalkotó marketing-manager

A promóciós kampány ideje alatt több, mint ötvenen gazdagodtak értékes ajándékokkal, miközben önfeledten fürdőzhettek a gyopárosi gyógyvízben.

Nekik is szívből gratulálunk és egyúttal mindenkinek köszönjük, aki az idei évben részt vett ezen kezdeményezésünkben!

Nyereményjátékunk összes nyertesének listáját ezen az oldalon találja meg!

Gyere Gyopárosfürdőre és nyerj egy Dacia Dustert!