Javában zajlik a Foci Falu Orosházán

Az Orosházi Nyár 2018 rendezvénysorozat egyik legkiemelkedőbb elemeként kezdetét vette az egy hónapon át tartó, labdarúgó világbajnokság minden élményével tarkított rendezvény: a Foci Falu, Orosháza főterén.

Labdarúgó világbajnokság mérkőzéseit az ide látogatók csodás környezetben, ingyenesen tekinthetik meg egy 15 m²-es óriásledfalon igazi futball kavalkádot teremtő légkörben. Ezen eseményhalmazhoz társult több vendéglátóegység is, így a gasztronómia és sörkülönlegességek sem hiányoznak, továbbá csapatunk készített néhány épített lelátót is, melyen a vendégek a meccseket műfüves ülőalkalmatosságokon tekinthetik meg.

Orosházán ezen rendezvénynek már hagyománya van, hiszen az európabajnokság idején is életre hívtuk a kezdeményezést, mely hatalmas sikernek örvendett akkor is: a magyar mérkőzéseken 1000-1500 fociszerelmes fordult meg a téren és teremtett “fieszta” hangulatot.

Az önkormányzat által megvalósuló rendezvénysorozat a világbajnokságot követően is folytatódik, az Orosházi nyár 2018 keretében szeptemberig 50 programelemen vehetnek részt az Orosházára látogatók, melyet 30 élő koncert, spirituális fesztivál és különböző színes programelemek tesznek színessé és változatossá.

Foci falu 2018 képek