Augusztusban is Gyopárosfürdő!

2022 augusztusának végén is várjuk Önt: jöjjön hozzánk fürdőzni Orosháza-Gyopárosfürdőre.

Egyedülálló adottságokkal rendelkezünk, hiszen fürdőnk egy 10 hektáros, árnyékos parkban terül el, ahol kényelmesen strandolhat 8 kültéri medencénk egyikében, közel 2.200 m2 vízfelületen, de emellett beltéri medencéinket is igénybe veheti, sőt akár szaunázhat is egyet 10 kabinos Szaunaparkunkban.

És az áraink sem változtak 2021 óta: az élményteraszra, parkfürdőbe és gyógyfürdőbe szóló, szombatonként éjfélig érvényes napi belépő felnőtteknek 2 600, diákoknak és nyugdíjasoknak 2 100, míg a 4-14 éves korú gyermekeknek 1 500 forintba kerül. 4 év alatt a belépés ingyenes. A szaunapark belépő feláras (további 1 300 forint/fő).

Gyopárosfürdő kánikula 2022 július

Orosháziaknak a napi belépő árából további 50% kedvezményt nyújtunk – további részletek és feltételek itt. Emellett figyelmébe ajánljuk további kedvezményeinket, például családos belépőnket, kedvezményes bérletünket, valamint 17 óra utáni csökkentett árú jegyeinket – ezekről részletesen is tájékozódhat árlistánkból.

8 kültéri medence, 2.200 nm vízfelület

Fürdőnk uszoda részén egy mélyvizű, 50 méteres sportmedence várja az úszni, sportolni vágyókat, amelynek közvetlen szomszédságában egy 25 méteres tanmedencét is találunk.

Élményfürdőnk teraszán összesen 3 további medence és egy kültéri óriáscsúszda várja kedves vendégeinket. Csúszdás medencénk sodrófolyosóval is rendelkezik, emellett pedig egy pihenőmedence és egy sekély vízű gyermekmedence is vendégeink rendelkezésére áll. Emellett pedig további 3 medencénk – toronymedence, kültéri gyógymedence és a toronymedence melletti gyermekmedence – is nyitva tart.


Szombatonként éjszakai fürdőzés!

Éjszakai élményfürdőzésre szombat esténként nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő kültéri medencéi (Élményterasz) és a Szaunapark egészen éjfélig tartanak nyitva. Ráadásul napközben váltott napijeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük (a Szaunaparkba kiegészítő jegy vásárlása szükséges).

További lehetőségek

A fürdő területén ingyenes kültéri sportpálya várja a sportolni vágyókat. Emellett csónak és vízibicikli is bérelhető.

A fürdő területén több étterem és büfé is üzemel, így az ételre-italra sem lesz gondja. Emellett masszázsokra és más wellness-programokra is be lehet jelentkezni.

ÉLMÉNYFÜRDŐ BELTÉRI MEDENCÉI TOVÁBBRA IS ZÁRVA

Élményfürdőnk négy beltéri medencéjéből (térképen lásd 8-9, 11.) technikai okokból három medence átmenetileg zárva marad. E medencék kivételével fürdőnk minden szolgáltatása elérhető az alábbi térképen láthatók szerint.

Közlekedés, parkolás Orosházán és Gyopárosfürdőn

2022. július 25-től szeptember 4-ig naponta jár a Dotto-kisvonat, amellyel kényelmesen közlekedhetünk Orosháza belvárosa, valamint Gyopárosfürdő városrész között: további információk és menetrend. Az autóval érkezőknek jó hír, hogy a parkolás Orosházán szinte mindenhol ingyenes, csak a fürdő közvetlen közelében, egy kis szakaszon kell parkolási díjat fizetni – további információk a parkolásról.