Gyopárosi Strand: 999,- Ft júniusban! (2020)

Ez a cikk egy már lejárt akcióval kapcsolatos, elavult információkat tartalmaz.

Jöjjön el hozzánk 2020. június 27. és 30. között a frissen felújított Gyopárosi Strandra: 10 hektáros parkkal, 8 vízforgatott medencével, óriáscsúszdával és sportpályákkal várjuk! Ráadásul nyitási akciónk keretében június végéig egységesen csupán 999,- Ft-ba** kerül a belépő, 6 éves kor alatt ráadásul ingyenes a belépés. 2020. július 1-től ismét elérhetővé válik fürdőnk összes szolgáltatása, azonban a 999,- Ft-os kedvezményes akció már nem érvényes többé.

2020. június 27. és 30. között 999,- Ft-ért akár egész nap élvezheti 8 kültéri medencénket, köztük az 50 méteres sportmedencét, az óriáscsúszdás sodrómedencét vagy a két, sekély vízű gyermekpancsolót. De Önre várnak kültéri sportpályáink és büféink, éttermeink is, sőt fél óránként 700,- Ft-ért akár csónakázhat vagy vízibiciklizhet is a Gyopárosi tavon!

Gyopárosfürdő egyedülálló adottságokkal rendelkezik, hiszen fürdőnk egy 10 hektáros, zöld parkban terül el, így kényelmesen és biztonságosan, másoktól kellő távolságot tartva strandolhat.

8 kültéri medence

Fürdőnk uszoda részén egy mélyvizű, 50 méteres sportmedence várja az úszni, sportolni vágyókat, amelynek közvetlen szomszédságában egy 25 méteres tanmedencét is találunk.

Élményfürdőnk teraszán összesen 3 további medence és egy kültéri óriáscsúszda várja kedves vendégeinket. Csúszdás medencénk sodrófolyosóval is rendelkezik, emellett pedig egy pihenőmedence és egy sekély vízű gyermekmedence is vendégeink rendelkezésére áll. Emellett pedig további 3 medencénk – toronymedence, kültéri gyógymedence és a toronymedence melletti gyermekmedence – is nyitva tart.


További lehetőségek

A fürdő területén ingyenes kültéri sportpályák várják a sportolni vágyókat. Emellett csónak és vízibicikli is bérelhető fél órára 700,- forintért.

A fürdő területén több étterem és büfé is üzemel, így az ételre-italra sem lesz gondja. Emellett korlátozott számban ugyan, de masszázsokra is be lehet jelentkezni.

Hasznos tudnivalók 2020. június 27-30. között

Öltözési lehetőséget a kültéri öltözőfülkékben és a földszinti öltözőben biztosítunk vendégeinknek a biztonsági előírások figyelembevételével. A parkolás 2020. június 30-ig mindenhol ingyenes, ezt követően ezen az oldalon tájékozódhat a parkolási rendről.

Nyitvatartás 2020. június 27-30. között

Strandunk a hét összes napján reggel 8:00-tól este 20:00-ig nyitva tart, azonban az élményterasz medencéi és az óriáscsúszda hétköznaponként 18:00-kor bezárnak.

Térkép: mi tart nyitva 2020. június 27-30. között

Gyopárosfürdő térképe (érvényes 2020. június 13-30. között)

Fürdőnk beltéri medencéi és szolgáltatásai 2020. június 27-30. között a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos előírások miatt nem üzemelnek (pl. Élményfürdő beltéri medencék, Szaunapark, Gyógyfürdő). 2020. június 27-30. között zárva tart a Gyógyászat is, az Egészségmegőrző központ szolgáltatásai közül pedig csak a masszázsok elérhetők korlátozott számban, előzetes bejelentkezés alapján. Kültéri medencéink közül a töltő-ürítő medencék – a képen 2, 4 és 7 számmal jelölve – 2020. június 27-től nyitnak meg. A Gyopáros-tóban a fürdőzés továbbra sem engedélyezett, viszont a csónak- és vízibicikli-kölcsönző nyitva tart.

Jelmagyarázat (2020. június 27-30. közötti időszak)

  • 1. Főbejárat
  • 2. Gyermekmedence I.
  • 3. Gyermekmedence II.
  • 4. Toronymedence
  • 5. Kültéri csúszdás medence
  • 6. Kültéri masszázsmedence
  • 7. Gyógyvizes medence
  • 8. Beltéri oszlopos medence (nyitás: júl. 1)
  • 9. Beltéri ülőmedence (nyitás: júl. 1)
  • 10. Beltéri gyermekmedence (nyitás: júl. 1)
  • 11. Beltéri csúszdás medence (nyitás: júl. 1)
  • 12. 50 méteres sportmedence
  • 13. Tanmedence
  • 14. Étkezési centrum
  • 15. Torony kilátó (zárva)
  • 16. Egészségmegőrző központ
  • 17. Gyógyászat (nyitás: júl. 1)
  • 18. Vízibicikli-kölcsönzés
  • 19. Csónak-kölcsönzés
  • 20. Fehér Hattyú Étterem & Panzió
  • 21. Corvus Hotel
  • 22. Napsugár Hotel
  • 23. Termál Park Kemping
  • P – fizető parkoló (2020. jún. végéig ingyenes)

2020. július 1-től fürdőnk minden szolgáltatása újra igénybe vehető

FONTOS: járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések 2020. június 27-30. között

Minden más magyarországi fürdőhöz hasonlóan kötelesek vagyunk fürdőzőnként 4 m2 vízfelületet biztosítani. Így medencéinkben összesen legfeljebb 418 fő tartózkodhat egyidejűleg.

Az előírások értelmében kötelesek vagyunk továbbá vendégenként legalább 16 m2 szabad területet biztosítani, így fürdőnk területén egyidejűleg legfeljebb 1.100 fő tartózkodhat.

Ezeket az előírásokat kötelesek vagyunk betartani és betartatni, így felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy amennyiben lehetséges, válasszák fürdőzésre hétvége helyett a kevésbé forgalmas hétköznapokat.

Emellett kedves vendégeink és kollégáink egészségének védelme érdekében az alábbi óvintézkedéseket is bevezettük:

  1. A vendégek számára a bejáratainál és a fürdő területén kérjük az egymás közötti 1,5 m-es védőtávolság betartását.
  2. A szállodákból érkező vendégeink a főbejáraton keresztül tudják igénybe venni szolgáltatásainkat!
  3. A fürdő törekszik a készpénzmentes megoldásokra, így javasoljuk a bankkártyás fizetés használatát.
  4. A beléptetési pontokon és a vizesblokkoknál és medence tereknél kézfertőtlenítő állomásokat helyezünk ki, melyeket kérünk használni.
  5. A medencehasználat előtt és után az alapos zuhanyzás kötelező.
  6. A fürdő területén a papucs használata kötelező.
  7. A fürdő területén a vendéglátó egységek és üzletek a jogszabályoknak megfelelően üzemelnek.
  8. Kizárólag a vízforgatott medencék üzemelnek.
  9. Fürdőzés, medencehasználat előtt és után zuhanyozzon le szappanos vízzel!
  10. Mindig használja a lábmosót!
  11. A gyermekmedencékben felnőtt nem tartózkodhat!
  12. A medencék maximális terhelhetőségére vonatkozó előírások betartása kötelező!
  13. A kültéri élmenymedence esetében a csúszda üzemeltetése biztosított.Jelölő csíkok kerülnek kihelyezésre a várakozáshoz. A kapaszkodók és korlatok 30 percenként fertőtlenítésre kerülnek virucid hatóanyagú szerrel.
  14. A medencékhez tartozó egyéb élményelemeket nem üzemeltetjük.
  15. Kérjük a személyzet utasításainak betartását!

A járványügyi előírások értelmében NEM üzemel gyógyfürdőnk, beltéri élményfürdőnk, szaunaparkunk és gyógyászati részlegünk.

Megfertőződhetek-e koronavírussal fürdővíz által?

A Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztatása szerint a COVID-19 koronavírus elsődlegesen légúti vírus, amely a nemzetközi szervezetek tájékoztatója szerint elsősorban közvetlenül emberről emberre terjed cseppfertőzéssel. Az új koronavírus egy burokkal rendelkező vírus. Amennyiben sérül ez a burok, akkor a vírus elveszíti fertőző képességét. A víz klórozása során elemi oxigén keletkezik, amely oxidáló hatású és erőteljesen károsítja pl. az új koronavírus burkát. A koronavírusok a vizsgálatok szerint 0,2-0,5 mg/l szabad klór jelenlétében szinte pillanatszerűen inaktiválódnak, így a megfelelően üzemeltetett medencékben életképes vírusok jelenlétével nem kell számolni. Az uszodai medencék klórozása során használt klórmennyiség tehát elég ahhoz, hogy az esetleg vízbe kerülő koronavírust elpusztítsa.

További információk:
Termál Online – Népegészségügyi Központ: a koronavírustól a fürdőkben nem kell tartani

* A 999,- Ft-os kedvezményes belépőre nem vonatkoznak az orosházi és kistérségi kedvezmények, illetve más kedvezmény.

Köszönjük megértésüket és várjuk Önöket Gyopárosra!