Gyopárosfürdő a legjobbak között

Megtisztelő számunkra, hogy vendégeink az egyik legjobb hazai fürdőként értékelték az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőt az interneten.

Úticélja kiválasztásakor egyre több fürdővendég veszi figyelembe az interneten található értékeléseket.

Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Google népszerű vendégértékelési rendszerében fürdőnk egyike annak a maroknyi hazai fürdőnek, akik a maximálisan megszerezhető 5-ből 4,5 pontnál többet értek el.

2020 március 23-ig összesen 530 hazai és külföldi vendégünk értékelte a Google keresési és térképszolgáltatásában az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőt egytől ötig terjedő skálán. Vendégeink túlnyomó többsége 4 vagy 5 pontot adott, így átlagosan 4,6-os pontszámot értünk el, kiemelkedve ezzel a hazai fürdők mezőnyéből.

A szöveges vélemények alapján elmondhatjuk, hogy vendégeink leginkább élményfürdőnket, szaunaparkunkat, árnyékos strandfürdőnk óriási méretét és a zsúfoltság hiányát díjazták a magas pontszámmal.

Természetesen a kritikákból is igyekszünk tanulni, így a leginkább felrótt hiányosságok – törött csempék, hiányzó fugák – kijavítására 2020 március végén, a koronavírus-fertőzés okozta kényszerpihenőt kihasználva átfogó felújításba kezdtünk. A felújításokról további részleteket ide kattintva olvashat.

További információk