Barangoló Füzet és kiadványok

Orosháza-Gyopárosfürdő ismét elindítja forgalomélénkítő kampányait!

Az előző években hatalmas sikert arató Barangoló Füzet idén is elérhető lesz az Orosházára látogató turisták számára. A helyi és térségi kedvezményeket biztosító szóróanyagban az idei évben 19 partner szerepel, melyet minden városba érkező vendég megkap térítésmentesen az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. jóvoltábó l(önkormányzati marketingkeret terhére), a helyi szálláshelyeken keresztül. A benne szereplő partnerek mindegyike vállalta, hogy kedvezményeket biztosít a kiadvány felmutatásakor, szolgáltatásaik igénybevétele alkalmával.

Orosháza-Gyopárosfürdő információs füzetek

Minden évben több ezer példányban juttatjuk el az 5, 10 és 15 százalék kedvezményt tartalmazó kuponfüzetet az orosházi szálláshelyek számára, melynek segítségével az ide látogató turisták kedvezményesen vehetik igénybe a városban és a térségben fellelhető vállalkozások szolgáltatásait.

Ez a forgalomélénkítő kampány nagyon sikeres és hasznos, hozadéka a regisztráltak vonatkozásában évről évre egyre kiemelkedőbb! A 2019-es marketingtervben foglalt nyomtatott kiadványok gyártásával csapatunk teljes mértékben elkészült, a héten elindul a több nyelvű szálláskatalógus terjesztése a bel- és külföldi partnereinknek, továbbá a keresztértékesítést megsegítő, Gyopárosfürdőt bemutató kiadványok halmaza is “munkába áll”: hiszen a szaunapark, a masszázsok és a Gyógyászati Központ bemutatkozó anyagai is elkészültek, ezen kívül a Dotto-vonat színes szóróanyagai is terjesztés alá kerültek.

Ezen kiadványokkal az elsődleges célunk, hogy az Orosházára érkező vendégek teljeskörű tájékoztatást kapjanak a város turisztikai értékeiről, szolgáltatásairól, továbbá mindennek mérhető hozadéka is legyen. Hasznosságukat mi sem bizonyítja jobban, hogy évről évre minden turisztikai statisztikai mutató rekordokat döntöget és közkedvelt hellyé vált a fürdőnegyed, melyhez nagyban hozzájárul a belső értékesítési rendszerünk is.