Pünkösdi animátori programok 2019

A pünkösdi hosszú hétvége alkalmával – azaz 2019. jún. 8. és 10. között – aktív kikapcsolódás is várja a Gyopárosfürdőre látogató vendégeket. Az Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdőbe látogatók ingyenes animátor programokon vehetnek részt a fürdő egész területén.

Jöjjön el családjával, barátaival, ismerőseivel és töltsön el egy kellemes napot nálunk. A pihenés mellett próbálja ki az animátorok által nyújtott szolgáltatásokat. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. A gyerekek vízi, ügyességi játékokon, sorversenyeken, kézműves foglalkozáson és arcfestésen is részt vehetnek. Felnőtt korosztály számára pedig kedvelt csoportos foglalkozás a vízi tánc, aerobik és zumba. Családi napjainkon az egész rokonság együtt játszhat, különböző ügyességi és logikai feladatokat oldhatnak meg és az egész napot zavartalanul együtt tölthetik.

Ingyenes animáció egész nyáron

A pünkösdi hosszú hétvégét követően, június 16. és augusztus 31. között egész nyáron ingyenes animációs programokkal várjuk vendégeinket Orosháza-Gyopárosfürdőn.

Animáció Gyopárosfürdő 2019-ben