Legyen Öné ország legjobb nyugdíjas állása!

Vendégül látjuk két hétig az Alföld Gyöngye Hotelben, bemutatjuk a környék nevezetességeit, éttermeit, ezen felül kipróbálhatja fürdőnk összes szolgáltatását, mindehhez pedig az üzemanyagot is biztosítjuk! Legyen része kulináris élményekben, gyógyuljon, pihenjen és tekintsen meg minden látnivalót nálunk!

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel közösen hirdeti meg „Az ország legjobb nyugdíjas állását“. A kiírás nyugdíjas pároknak szól. A nyertes házaspár akár unokáival közösen utazhatja majd körbe Orosháza és kistérségének nevezetességeit és vendéglátó egységeit, hogy együtt értékeljék az ott látottakat.

A kiírásra nyugdíjas párok jelentkezését várjuk, akiknek egy selejtezőn kell résztvenniük. A nyertes házaspár – közösen unokáival – egy ingyenes all inclusive utazáson vehet részt, mely során két hét alatt beutazzák Orosházát és kistérségét, hogy meglátogassák a régió nevezetességeit, éttermeit azért, hogy napi szinten értékeljék a helyszíneket és a szolgáltatások minőségét.

A jelentkezéshez a pároknak egy maximum 60 másodperces videóval kell meggyőzniük a zsűrit, hogy miért ők a legjobb jelentkezők az állásra, melyben bemutatkoznak és elmondják, hogy Orosháza és környékén mit tennének a legszívesebben ezalatt a két hét alatt, illetve ezt egy 1000 karakteres motivációs levéllel is alá kell támasztaniuk. A kiírás feltételei, hogy a jelentkezőknek minimum be kell tölteniük a 60 éves életkort, illetve saját autóval kell rendelkezniük.

A két hetes utazás során a nyertesek a saját tapasztalataikat és örömteli pillanataikat fogják megosztani az érdeklődőkkel kép, videó és blog formájában, melyet napi szinten követhetünk majd az interneten.

A kiírás fizetést nem kínál, viszont a kiválasztott párt az 50 hektáros őspark területén található Alföld Gyöngye Hotelben fogjuk elszállásolni, hogy innen utazzák be és próbálják ki, milyen turisztikai attrakciókat és szolgáltatásokat kínál a térség az ide látogató turistáknak.

A jelentkezési határidő 2016. szeptember 30., a programot október 10-én indítjuk el már a nyertes párral. A jelentkezéseket, videót és motivációs levelet a legjobbnyugdijasallas@gmail.com e-mail címre várjuk.

Videónk

Kapcsolódó tartalmak és ajánlatok

ROLLUP