Új faházak a Park Kempingben

Az Orosháza-Gyopárosfürdői Élmény-, Gyógy- és Parkfürdővel szorosan egybeépült Park Kemping szolgáltatásait tovább bővítettük: 2018-ban 5 új faházat alakítottunk ki, amelyek mindegyikében akár 8 fő számára is kényelmes szálláslehetőséget biztosítunk, kedvező árakon.

A zárható, emeletes ágyakkal felszerelt faházak ugyan komfort nélküliek, azonban az itt megszállók a Park kemping szolgáltatásainak teljes skáláját igénybe vehetik – mosási lehetőséget, tusolókat, mosdókat, felszerelt konyhát hűtővel, főzési lehetőséggel, asztalokkal és székekkel, hideg-meleg vizes mosogatóval. Emellett lehetőséget biztosítunk szabadtéri főzésre, grill használatára, esti tábortüzes beszélgetésekhez.

A faházakhoz ágyneműt biztosítunk. A szállásdíj ára tartalmazza a Parkfürdő-Gyógyfürdő belépőt. Élményfürdő használatát különbözeti jeggyel vehetik igénybe vendégeink.

Park Kemping új faházak

Kisgyermekes családok számára is megfelelő választás vagyunk, hiszen kerti játékainkkal a gyermekek se unatkoznak, mikor éppen nem a fürdő területén tartózkodnak, valamint a homokozóban naphosszat el tudják ütni az időt, homokvárat építve.

Kis kedvenceiket is szívesen látjuk, ugyanis háziállataikat – a felelős állattartás szabályait betartva – nyugodtan behozhatják a kemping területére, a fürdő területére azonban már nem léphetnek be.

Parkolás a szabad helyek függvényében a kemping zárt területén, vagy a fürdő mellett.

A nyitva tartás szezonális, 2018-ban május 18-án nyitottunk ki és egészen augusztus 31-ig várjuk a kikapcsolódni vágyókat.

Díjaink 2018-ban

1-6 főig: 12.000,- Ft/éj/faház
7-8 fő esetén: 16.000,- Ft/éj/faház

Foglalási szándékát kérjük jelezze telefonon a +36 68 512-260-as számon vagy az ertekesites(kukac)gyoparosfurdo(pont)hu e-mail címen.

Idegenforgalmi adót csak 18. életévet betöltött személy után kell fizetni.
Fizetési lehetőségeink között szerepel az átutalás, amennyiben előre lefoglalt szálláshelyét még otthonról szeretné kifizetni, illetve ha a helyszínen szeretne fizetni, akkor a készpénzes fizetési mód áll rendelkezésükre.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket a Gyopárosfürdői Park Kempingben!

Faház képek