Rövidesen Élményfürdő !!!

Most még állványokkal teli az élményfürdő belseje, de hamarosan újra fogadhatjuk kedves Fürdővendégeinket itt és az élményteraszon egyaránt.

Élményfürdő

Az élményfürdő építésekor történt kivitelezési hiányosságok sajnos állagromláshoz vezettek, ezért kellett nélkülöznünk az élményfürdőt. De már nem sokáig, gőzerővel halad ugyanis az új tetőszerkezet kiépítése. Hamarosan, terveink szerint 2024 júliusának végén újranyitnak az élményfürdő kültéri és beltéri medencéi – kövesse oldalunk Nyitvatartás részét vagy Facebook-oldalunkat a pontos dátumért.

Az Élményfürdő beltéri és kültéri medencéin kívül MINDEN MÁS szolgáltatás az évszaknak megfelelően elérhető Orosháza-Gyopárosfürdőn. Május és szeptember között nyitva tart a Parkfürdő, az év szinte összes napján elérhető a gyógyfürdő kültéri és beltéri termálmedencéje és természetesen évszaknak megfelelően elérhetők a Szaunapark szolgáltatásai is, sőt a közkedvelt Szaunszeánszok is látogathatók. Szombatonként ráadásul a Szaunapark és egyes medencéink éjfélig nyitva tartanak, ráadásul napi belépővel nem is kell többet fizetni az éjszakai fürdőzésért.

Mizújs babám fesztivál 2024.06.27-29. GyopárosfürdőMizújs Babám? 2024. június 27-29. (csütörtök-szombat) között kerül megrendezésre Orosháza-Gyopárosfürdő legütősebb fesztiválja, az idei nyár nagy durranása: vízparti helyszín, 40 előadó 3 különböző színpadon, nappali programok, különféle sport- és szabadidős tevékenységek. További részletek