Őszi szünet Gyopároson 2019

Töltse a 2019-es őszi szünetet Orosháza-Gyopárosfürdőn: nagyszerű árakkal és változatos programokkal várjuk!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy cikkünk megjelenésének dátuma 2019.10.22, így az abban leírtak már nem feltétlenül érvényesek

Élményfürdőnk, gyógyfürdőnk és szaunaparkunk minden nap nyitva tart, beleértve az október 23-i és november 1-i munkaszüneti napokat is – fürdőzzön, csúszdázzon vagy csak élvezze az őszi napsütést a gyógyfürdő meleg vízű kültéri medencéjében!

2019. október 26. és november 3. között ingyenes animációs programmokkal – vízi tánccal, aerobikkal, zumbával, ügyességi játékokkal és kézműves foglalkozásokkal – várjuk minden kedves gyermek és felnőtt vendégünket.

Szaunaparkunkban minden szombaton és vasárnap, illetve egyes ünnepnapokon szaunaszeánszokat tartunk, míg szombat esténként az élményfürdő és a szaunapark egészen éjfélig nyitva tart.

A Dotto-kisvonattal november 3-ig utazhatunk.

Szeptember közepén lépett érvénybe őszi árlistánk, így több szolgáltatásunk is olcsóbbá vált: például az élmény– és gyógyfürdő napi felnőtt belépőjegy ára 2.900,- Ft-ra csökkent, ráadásul orosházi lakosoknak további kedvezményeket is adunk.

Gyopárosfürdő HD őszi imázsfilm (2018)

Gyopárosfürdő ősszel