Júl. 25-én ingyenes ugrálóvár a Parkfürdőben

Várjuk Önöket 2020. július 25-én, szombaton az Orosháza-Gyopárosfürdői Parkfürdőben, ahol ezen a napon gyermekeik egész nap ingyenesen használhatják az Algida jóvoltából felállított ugróvárat.

Az ugróvár használata korlátokhoz kötött (pl. súly, életkor), illetve a várban egy időben tartózkodó gyermekek száma is korlátozott – mindezekről az ugrálóvár személyzete a helyszínen ad pontos tájékoztatatást.

Parkfürdő: 10 hektár szabadtéri fürdőzés

Gyopárosfürdő egyedülálló adottságokkal rendelkezik, hiszen fürdőnk egy 10 hektáros, zöld parkban terül el, így ha szeretné, továbbra is kényelmesen és biztonságosan, másoktól kellő távolságot tartva strandolhat 8 kültéri medencénk egyikében, közel 2.200 m2 vízfelületen, de emellett Élményfürdőnk és Gyógyfürdőnk beltéri medencéit is igénybe veheti, sőt akár szaunázhat is egyet 10 kabinos Szaunaparkunkban.

“Alap” belépőnk, azaz a Strand és Gyógyfürdő napi belépő ára felnőtteknek 2.300,- Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.100,- Ft 2020 nyarán. Ha Élményfürdőnket is igénybe kívánja venni, a napi belépőjegy díja 3.500, illetve 2.600,- Ft. Emellett figyelmébe ajánljuk további kedvezményeinket, például családos belépőnket, kedvezményes bérletünket, valamint 17 óra utáni csökkentett árú jegyeinket – ezekről részletesen is tájékozódhat fürdőnk árlistájából.

Gyopárosfürdő Parkfürdő ingyenes ugrálóvár 2020.07.25

Gyopárosi parkfürdő és strand képek