Gyopáros télen is vár!

Ugyan Gyopárosfürdő csodás parkjai télre elhullajtják leveleiket és a Parkfürdő is téli álmát alussza, azonban így is érdemes látogatást tennünk Orosházára.

Az orosháza-gyopárosi Élményfürdő, Gyógyfürdő és Szaunapark szinte az év összes napján nyitva tart, beleértve ebbe a karácsonyt és a szilvesztert is.

A Szaunaparkban rendszeresen szaunaszeánszokkal várjuk, míg szombat este, az éjszakai fürdőzés keretében akár éjfélig is élvezhetjük az Élményfürdő és a Szaunapark melegét. Emellett masszázsokkal és wellness-programokkal is segítjük a minél zavartalanabb pihenést.

Programok Orosházán

A téli hónapokban is számtalan lehetőség várja az érdeklődőket Orosházán és környékén – lásd bővebben téli programajánlónkat. A téli puszta szépségeit nem egy költőnk megénekelte, így nem kell bizonygatnunk, hogy milyen gyönyörű a végtelen fehér táj. Egy téli séta páratlan élmény a gyopárosi parkban, mint ahogy a befagyott tó vizén a korcsolyázás.

A város kulturális intézmények ugyanúgy látogathatók, mint az év más szakában, sőt talán ilyenkor gazdagabb a programkínálat. Általában rangos előadók koncertjei, izgalmas színházi előadások vagy éppen a helyi gyermek és felnőtt művészek műsora várja ilyenkor a helyieket és a városban megforduló vendégeket – az aktuális rendezvényeink listáját itt találja meg!

Orosháza-Gyopárosfürdő télen

Szállás Orosházán

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében, valamint az attól 2,8 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió, magánszállás és kemping várja vendégeit, melyek többsége télen is nyitva tart. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon. Az akciókért és egyedi szállásajánlatokért iratkozzon fel hírlevelünkre vagy kövesse Facebook-oldalunkat!

Hasznos linkek