Gyógyászati részlegünk akciói 2017-ban

2017-ben Orosháza-Gyopárosfürdő gyógyfürdőjének gyógyászati részlege különböző akciókkal várja Kedves Vendégeit!

Ingyen kezelések Gyopárosfürdőn akció

Feltételek:

  • 2017. február, március vagy április havi kezeléskezdés
  • 4*15, tehát összesen fürdőgyógyászati kezelés

Az akcióban szereplő fürdőgyógyászati kezeléseket 2017. február, március vagy április hónapjában kell elkezdeni és a maximálisan felírható 4*15, tehát 60 db kezelést fel kell venni. Ehhez minimum 15 kezelési nap szükséges.

A feltételek teljesülése esetén a lakossági önrészt a fürdőnk átvállalja Ön helyett, ami kúránként átlagosan 15-18.000,- Ft megtakarítást jelent.

Az akció igénybevételéhez szükséges egy Gyopárosfürdő Reumatológiai Szakrendelésének címzett háziorvosi beutaló vagy pedig egy Gyopárosfürdőre kitöltött szakorvosi vény, amelyen a szükséges fürdőgyógyászati kezelések ki vannak írva, illetve az igénybevevő érvényes TAJ kártyája.

További kérdések esetén hívja fürdőnk gyógyászati recepciójának telefonos elérhetőségét a +36 68 512-262 számon, melyen a fürdő nyitvatartási idejében szívesen segítünk!

Ajándék medencefürdős kezelés

Feltételek:

  • 2017.01.01.-2017.12.31. közötti kezeléskezdés
  • 3 különböző fürdőgyógyászati kezelés felvétele, kezelésenként minimum 6 alkalommal
  • a 3 kezelést egy napon kell felvenni

Ezt az akciót akkor tudják igénybe venni, ha minimum 3*6, tehát 18 db kezelést vesznek fel gyógyfürdőnkben. Ezekhez a kezelésekhez adja fürdőnk ingyen a medencefürdő kezelést. A szakorvosi vényen a 01-es kódszámú medencefürdőnek is szerepelnie kell, és a háromféle kezelést, valamint a medencefürdőt egy napon kell felvenni. Az akcióban való részvételhez minimum 6 kezelési napot kell igénybe venni, és így alkalmanként 300,- Ft-ot tudnak megspórolni. Ez az akciónk egész évben érvényes.

Az akció feltétele egy Gyopárosfürdő Reumatológiai Szakrendelésének megcímzett háziorvosi beutaló, vagy pedig egy Gyopárosfürdőre kitöltött szakorvosi vény, amelyen a medencefürdő kezelés mellett még háromféle fürdőgyógyászati kezelés van kiírva az akciónak megfelelő darabszámban, illetve az igénybe vevő érvényes TAJ kártyája.

További kérdések esetén hívja fürdőnk gyógyászati recepciójának telefonos elérhetőségét a +36 68 512-262 számon, melyen a fürdő nyitvatartási idejében szívesen segítünk!

Gyopárosi gyógyfürdő képek