Minden nap Dottó-vonat és Kalandpark

Orosháza-Gyopárosfürdő készen áll a nyári nagyüzemre: 2017. jún. 16-tól egészen nyár végéig minden nap jár a Dottó-vonat Orosháza főtere, valamint Orosháza-Gyopárosfürdő között, emellett mostantól a Kalandpark is a hét összes napján nyitva tart.

Dottó-vonat

2017-ben újra közlekedik a népszerű Dotto-vonat Orosháza belvárosa és Gyopárosfürdő között, ráadásul a kisvonat jún. 16. és szept. 3. között a hét minden egyes napján közlekedik. A további részletek és a pontos menetrend itt található meg: Dottó-vonat 2017

Kalandpark

A KALANDPARK AZ AUGUSZTUS ELEJÉN TÖRTÉNT VIHARKÁROKNAK KÖSZÖNHETŐEN BIZONYTALLAN IDEIG NEM ÜZEMEL! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

800 méterre a Gyopárosi Gyógy-, Park-, és Élményfürdőtől, egy 50 hektáros ősparkban, közvetlenül az Alföld Gyöngye Hotel szomszédságában található Orosháza-Gyopárosfürdő egyik legújabb attrakciója, a 2014 nyarán elkészült Alföld Gyöngye Kalandpark. A Kalandpark ugyancsak június 16-tól kezdődően egészen nyár végéig a hét minden napján nyitva tart 10:30-19:00-ig (jegyárusítás 18:00-ig). További részletek a Kalandpark programoldalán vagy a Kalandpark hivatalos weboldalán – www.kalandpark-gyoparos.hu – találhatók meg.

Tipp: a Gyopárosfürdő Barangoló Füzettel a Kalandpark szolgáltatásait kedvezménnyel vehetik igénybe!