Célegyenesben az Orosházi Nyár

Sokszínű, változatos és tartalmas programokon van túl Orosháza Város Önkormányzata és az általa megbízott rendezvényszervező csapat, hiszen javában zajlik az Orosházi Nyár, azonban a java még hátravan..

Nagy sikernek örvend a 2018. május 19. és szeptember 8. között életre hívott rendezvényhalmaz, mely programelemeinek kétharmada megvalósult az eddigiekben. A már lezajlott közel 30 koncertet és/vagy rendezvényt a változatosság jellemezte leginkább, a szervezők igyekeztek minden igényt kielégítve egy széleskörű palettán elhelyezkedő programkínálatot életre hívni. A belvárosban és Gyopárosfürdőn ezidő alatt megvalósult: musical, családi program, több nagykoncert, foci-vb egy hónapon keresztül óriáskivetítőn és még sorolhatnánk…

Orosházi Nyár 2018 – drónfotó a Főtérről

Az idei évben fesztiválok helyett egy ingyenesen látogatható – koncertekből és különböző programokból álló – programhalmazt hívtunk életre, melyhez a városban megvalósuló tematikus rendezvényeket is csatoltuk, mindezeket összegyúrva született meg az Orosházi Nyár. Célunk a helyi lakosság és a környező településeken élők számára változatos és élményekben gazdag programokat szolgáltatni, továbbá olyan turisztikai célponttá válni, ahol az ide érkező turisták minden hétvégén találnak valamilyen tematikára épülő programhalmazt vagy kikapcsolódási lehetőséget.

A nyár legnagyobb durranásai ezután következnek:

Augusztus 20-án Szent István napra készülünk, mely mindig kiemelt figyelmet kapott Orosháza város életében. Ezen a napon a városi ünnepséget követően ellátogat hozzánk az Alma Együttes, az Irígy HónaljMirigy, a Biebers és a Hooligans is, a napot pedig egy hatalmas tűzijátékkal zárjuk-mindezt ingyenesen látogatható formában Orosháza főterén. A következő egy hónapban is több, térítésmentesen megtekinthető esemény veszi kezdetét:
Máté Péter-emlékestet
, Jimi Hendrix-emlékkoncertet, Freddie live koncertet és egy hőlégballon fiesztát is szervezünk, továbbá Orosháza-Bogárzón a lovas egyesület hagyományőrző lóversenyre, míg a modellezők egy hajómodellező versenyre készülnek Gyopárosfürdőn.

Orosháza-Gyopárosfürdőn is hozzá kívánunk járulni az aktív kikapcsolódáshoz, hiszen fürdőben a nyári szünet teljes ideje alatt animátor foglalkozik a gyermekekkel, mindemellett 3 tematikus nap vette/veszi kezdetét Családi Csobbanás néven, ahol sok szórakoztató elem és egy profi csapat várja a családokat egész napos kikapcsolódási lehetőséggel.

„Gondolj egy élményre!… Itt megtalálod!”

Orosházi Nyár 2018 – drónfotó a Főtérről
Fotók: Drón Stúdió