Bemutatkoztunk a Debreceni Utazási Vásáron

A Békés Megyei Turisztikai Iroda képviseletében részt vettünk a debreceni Kölcsey
Központban megrendezett jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásáron 2020. január 24-26. között.

Az érdeklődők ezúttal is információt kaphattak a megye turisztikai vonzerőiről, attrakcióiról, szállás-, valamint színes programkínálatáról. A Békés megyei megjelenésben ezúttal 8 partnerszervezet: a békéscsabai, a füzesgyarmati, a gyomaendrődi, a gyulai, az orosházi, a szarvasi Tourinform irodák, valamint a Körös-Maros Nemzeti Park és a Hunguest Hotel Erkel Gyula működtek közre. Így a debreceni kiállításon társkiállítóként ismét informátorral képviselte magát Békéscsaba és Gyomaendrőd, míg a Körös-Sárrét, Gyula, Orosháza, Szarvas, illetve a Körös-Maros Nemzeti Park és a Hunguest Hotel Erkel Gyula turisztikai kiadványokkal jelent meg.

Gyopárosfürdő – prospektusok

A látogatói visszajelzések alapján egyértelműen a debreceni utazási vásár a legsikeresebb belföldi vidéki vásár, hiszen itt a látogatók konkrét utazási céllal érkeznek, nyitottak az ajánlatokra és többen valóban utazni készülnek.

Idén a szervezők szerint a kiállítás becsült látogatottsága 6-7000 fő volt. A turisztikai kiállítással egy időpontban a VIII. Natural Expo és a hagyományos „Helyi ízek, helyi értékek” vására is kísérőrendezvényként zajlott a hétvége folyamán.

Orosháza-Gyopárosfürdő is bemutatkozott a jubileumi Debreceni Utazási Vásáron