Alföld Gyöngye Hotel Koronavírus tájékoztató

A szállodavezető kérésére weboldalunkon nyilvánosságra hozzuk az Alföld Gyöngy Hotel és Konferenciaközpont koronavírus tájékoztatóját, melyet változatlan formában közlünk:

Kedves Vendégeink!

A kialakult járványügyi helyzetben és a gyopárosfürdői Gyógy-, Park és Élményfürdő bezárása miatt, szállodánk átmenetileg nem fogad vendégeket, mivel az Önök és kollégáink egészségét tekintjük legfőbb prioritásnak.
Kérjük, ha teheti, ne mondja le időpontját, csak FOGLALJA ÁT pihenését egy későbbi dátumra, melyben kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken: 06-68-512-710, info@alfoldgyongye.hu!
A megvásárolt utalványok árát vissza ugyan nem tudjuk téríteni, de lejáratát MEGHOSSZABBÍTJUK.

Ebben az időszakban egy dolgot tehetünk, hogy a jövőbe tekintünk.
Ezért dolgozóink jelenlegi helyzetének stabilitásához, egy olyan akciós utalvány csomagot dolgoztunk ki, mellyel kedves vendégeinkkel kölcsönösen tudnánk egymásnak segíteni. Amennyiben 2 utalványt vásárol, mi 3 utalványt adunk Önnek, ezzel 1 kollégánk 1 havi béréhez tud hozzájárulni. 2=3 AKCIÓNK hamarosan vásárolható honlapunkon és ismert elérhetőségeinken.
Az Alfold Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont remélhetőleg hamarosan újra megnyitja kapuit szállóvendégek előtt és továbbra is szeretettel és az elvárt magas színvonalon várja vendégeit a következő időkben is.

Remélem mielőbb ismét vendégül láthatjuk Önöket !
Tisztelettel:
Varga Rafael
szállodavezető