Adatkezelési nyilatkozat

Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzat

Jelen alkalmazás használatakor Ön elfogadja az alábbi feltételeket.

Felhasználási feltételek

Az applikációban található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Örülünk annak és megtiszteltetés számunkra, ha bárki saját weboldalán a weboldalunkra mutató internetes hivatkozást helyez el. Az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül tilos azonban jelen weboldal oldalait, vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltűntetve azt. Elhatárolódunk azoktól az esetektől, amikor jelen weboldal bármely felületére mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmú, illetve másokat sértő internetes oldalakon helyezik el, és ezzel árt vagy árthat jelen weboldal hírnevének és érdekeinek. Az üzemeltető minden ilyen eset ellen fellép.
A “Gyere Gyopárosfürdőre és Nyerj egy Dacia Dustert” applikáció és neyereményjáték üzemeltetői ezúton tájékoztatják Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

  1. Az adatkezelő neve: Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. (a továbbiakban: Szolgáltató)
  2. Az adatkezelő címe: 5900, Orosháza, Fürdő u. 5.
  3. Elérhetőség: marketing@gyoparosfurdo.hu
  4. Adatkezelési nyilvántartási azonosítója: NAIH-138685/2018.
  5. Az adatkezelés megnevezése: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján, az applikációban regisztrált felhasználók esetében.
  6. Az adatkezelés jogalapja: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§-a alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
  7. A kezelt adatok köre:
    1. Nyereményjáték regisztráció során megadott adatok: Név, telefonszám, lakhely, életkor, e-mail cím, nem.

      A felhasználó által az ajánlatkérés/foglalás/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: Név, telefonszám, lakhely, életkor, e-mail cím, nem.

  8. Az adatkezelés célja:
    1. Nyereményjáték adminisztráció: a Nyereményjáték során felvitt adatok esetében az adatok kezelésének célja a nyereményjáték sorsolásában való részvétel, továbbá nyerés esetén a Játékossal e-mailben történő kapcsolatfelvétel. A felhasználó ezen adatkezeléshez való hozzájárulását a Nyereményjátékban való részvétellel adja meg.
    2. Gyoparosfurdo-oroshaza.hu elektronikus hírlevele: a Nyereményjáték során felvitt adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó azonosítása hírlevélküldés céljából. A Nyereményjátékon regisztrált felhasználók számára a Szolgáltató hírlevelet küld ki. Az adatok ilyen célú felhasználását a Játékos – leiratkozással – megtilthatja. Amennyiben nem tart igényt a hírlevélre, a felhasználó törölheti magát a hírlevél-küldő adatbázisból a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük a felhasználót a hírlevél adatbázisból, mely kérést a marketing@gyoparosfurdo.hu email címen jelenthetik be. A felhasználó ezen adatkezeléshez való hozzájárulását a Nyereményjátékon való részvétellel adja meg.
    3. „Cookie”-k: Jelen weboldal használata során a felhasználó számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Ezeket az adatokat az üzemeltető kizárólag a weboldal fejlesztése érdekében használja fel.

      Jelen weboldal, illetve annak egyes alkalmazásai kis szöveges információs fájlokat, ún. „cookie”-kat használnak, amelyek a felhasználók azonosításának és további látogatásának megkönnyítése érdekében a látogatók merevlemezén tárolódnak. A weboldal felhasználója meghatározhatja, hogy kívánja-e fogadni a cookie-kat vagy sem, illetve kapjon-e értesítést arról, ha a megtekintett oldal cookie-t küld számára. Amennyiben Ön számítógépének böngészőjében engedélyezi a cookie-k használatát, úgy hozzájárul ahhoz, hogy az így közvetített információt jelen weboldal üzemeltetője a működtetés céljából felhasználja. Ne feledje, amennyiben Ön nem engedélyezi a cookie-k fogadását, abban az esetben a weboldal egyes szolgáltatásai nem vagy korlátozottan lesznek igénybe vehetőek.

    4. Google Analitika: A nyereményjáték applikáció a Google, Inc. („Google”) által nyújtott Google Analitika webanalitikai szolgáltatást használja. A Google Analitika „sütiket” („cookies”), az Ön számítógépén elhelyezett szövegfájlokat használ, melyek célja, hogy segítse a weboldal használatának elemzését. A „süti” által generált, a weboldal használatára vonatkozó információkat (beleértve az Ön IP-címét) a Google egyesült államokbeli szervereire továbbítja és ott tárolja. A Google ezeket az információkat a weboldal Ön által történő használatának értékelésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről szóló riportoknak a weboldalak üzemeltetői részére történő összeállítására, valamint a weboldalon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja. A Google továbbá átadhatja ezeket az információkat harmadik felek részére, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy az adott harmadik felek a Google megbízásából feldolgozzák az információkat. A Google nem társítja az Ön IP címét a Google birtokában lévő egyéb adatokkal. Böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával Ön visszautasíthatja a „sütik” használatát, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ez esetben Ön nem fogja tudni kihasználni jelen weboldal összes funkcióját. A jelen weboldal használatával Ön hozzájárul adatainak feldolgozásához a fentiekben meghatározott módon és a fentiekben meghatározott célokra.

    A Szolgáltató a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja azonban jogosult azokat a Szolgáltató által kezelt más adatbázisokkal összekapcsolni.

  9. Az adatkezelés időtartama: a felhasználó által önkéntesen megadott adatokat a Szolgáltató addig jogosult kezelni, amíg az adatkezelés célja nem teljesül, illetve a Szolgáltató által biztosított adattörlési lehetőséggel a felhasználó nem él. (A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül a Szolgáltató törli az adatokat. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon a Szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti).
  10. A személyes adatok törlése: A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az marketing@gyoparosfurdo.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok nem állíthatóak helyre.
  11. Adatfeldolgozók megnevezése, címe és adatfeldolgozás megnevezése:
    • Livestudio Digital Kft., 5600 Békéscsaba, Árpád sor 40/1. – adatfeldolgozó, a nyereményjáték technikai hátterének biztosítása.
    • WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft., 1081 Budapest, Légszesz u. 4. – nyereményjáték hoszting szolgáltatás nyújtása
    • Adana Online Kft, 1142 Budapest, Dorozsmai u. 7/C I. em. 1. – az adatkezeléshez szorosan kapcsolódó járulékos szolgáltatás nyújtása (hírlevelezés).
    • Rocket Science Group, LLC, 30308 Atlanta, 675 Ponce de Leon AVE NE – hírlevelezés szerverháttér–szolgáltatás nyújtása
  12. Adatbiztonsági intézkedések: A felhasználó által megadott valamennyi adat tárolása a hoszting szolgáltató által biztosított, jelszóval és egyéb biztonsági intézkedésekkel védett szerveren történik.A megadott adatokat az adatkezelés, -feldolgozás során kizárólag egyedi, korlátozott („admin”) hozzáféréssel rendelkező, a Szolgáltató vagy az adatfeldolgozók alkalmazásában állók ismerhetik meg. A hírlevelezés szolgáltatást biztosító adatfeldolgozók – Adana Online Kft és Rocket Science Group, LLC – a kezelt adatokból csak a névhez és e-mail címhez kapnak hozzáférést, a többi személyes adat számukra nem elérhető.
  13. Adattovábbítás: Szolgáltató a rögzített személyes adatok teljes körét a nyereményjátékban fődíjként felajánlott gépjárművet biztosító vállalkozásnak továbbítja: Renault Hungária Kft (adatvédelmi szabályzata a honlapján elérhető, székhely: 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-100, www.renault.hu, ugyfel.kapcsolat@renault.hu. További feleknek a Szolgáltató adatot nem továbbít. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor. A Szolgáltató az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja.
  14. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége: A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.
  15. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az marketing@gyoparosfurdo.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését és helyesbítését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.
  16. Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke segítségét is (Dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. Postacím: 1534 Budapest, Pf.: 834.)

    További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársat az marketing@gyoparosfurdo.hu e-mail címen.