<span class='bovebben'>Bővebben</span><span class='title'>STRAND NYITÁS 2020. JÚN. 13-ÁN!</span><span class='text'>Kültéri medencéinket június 13-án, szombaton újra kinyitjuk…</span> <span class='bovebben'>Bővebben</span><span class='title'>BEZÁRTUNK, de nem pihenünk!</span><span class='text'>A koronavírusra tekintettel bezártunk ugyan fürdőnket, de példa nélküli felújítással készülünk a nyári szezonra…</span>

Az alábbiakban tájékozódhat Orosháza városának legfrissebb híreiről, az aktuális programokról és rendezvényekről, illetve a látogatók által legnépszerűbbnek ítélt cikkeket is elolvashatja.

Ismerje meg évszázados fürdőhagyományunkat: termálvizes gyógyfürdő, az év minden napján nyitva tartó, modern élményfürdő és egy óriási zöld területen elterülő parkfürdő várja Önt és családját az Alföld szívében, Orosházán. Bővebben »
Parkfürdő, strand

Parkfürdő, strand

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

Élményfürdő

Élményfürdő

Hamisítatlan Alföld, Gyopárosfürdő otthona: Orosháza sokszínű város, hiszen egészségesen keveredik benne az alföldi mezőváros, a 20. századi ipari központ és a modern turisztikai település. Bővebben »