<span class='bovebben'>bővebben</span><span class='title'>Gyopáros februárban is várja!</span><span class='text'>Élményfürdő, szaunaszeánszok, éjszakai fürdőzés és izgalmas programok Orosházán és a Dél-Alföldön.</span> <span class='bovebben'>bővebben</span><span class='title'>Szauna szeánszok</span><span class='text'>2020 februárjában minden szombaton és vasárnap Orosháza-Gyopárosfürdőn!</span> <span class='bovebben'>Bővebben</span><span class='title'>Élményfürdőzzön Gyopároson!</span><span class='text'>Várjuk szeretettel élményfürdőnkben, szombatonként egészen éjfélig nyitva tartunk!</span> <span class='bovebben'>Bővebben</span><span class='title'>Gyopárosfürdő, a gyógyhely</span><span class='text'>Egyedülálló gyógy- és élményfürdő, zöld parkfürdő várja Önt Orosháza-Gyopárosfürdőn.</span> <span class='bovebben'>Bővebben</span><span class='title'>Gyopárosi video</span><span class='text'>Nézze meg videófilmjeinket!</span>

Az alábbiakban tájékozódhat Orosháza városának legfrissebb híreiről, az aktuális programokról és rendezvényekről, illetve a látogatók által legnépszerűbbnek ítélt cikkeket is elolvashatja.

Ismerje meg évszázados fürdőhagyományunkat: termálvizes gyógyfürdő, az év minden napján nyitva tartó, modern élményfürdő és egy óriási zöld területen elterülő parkfürdő várja Önt és családját az Alföld szívében, Orosházán. Bővebben »
Parkfürdő, strand

Parkfürdő, strand

Gyógyfürdő

Gyógyfürdő

Élményfürdő

Élményfürdő

Hamisítatlan Alföld, Gyopárosfürdő otthona: Orosháza sokszínű város, hiszen egészségesen keveredik benne az alföldi mezőváros, a 20. századi ipari központ és a modern turisztikai település. Bővebben »