Wellness

Egy orosháza-gyopárosfürdői nyaralás után felfrissülve, már-már új emberré válva, megannyi értékkel gazdagabban térhetünk vissza otthonainkba, a mindennapokba.

Wellness Gyopárosfürdő

Hazavisszük a gyönyörű táj emlékeit, számos kellemes, vidám pillanatot, a finom, alföldi ételek ízét. s még hosszasan sorolhatnánk, mi mindent. Vannak dolgok azonban, melyeket nem kell tovább cipelnünk, ha Gyopárosfürdőn nem csupán aktív élményekre vadászunk, de szeretnénk relaxálni is, s feltöltenénk magunkat újra energiával.

A fürdő wellness szolgáltatásai, így a bőrünknek mediterrán barnaságot adó, biztonságos szolárium, a számos egészségügyi problémára megoldást jelentő sóterápiás szoba, a lábunk makulátlan szépségét és egészségét visszaadó pedikűr, illetve a számos panaszra gyógyírül szolgáló aroma, frissítő, relaxáló, alakformáló és más masszázsok segítenek abban, hogy magunk mögött hagyjuk nyavalyáinkat, így valóban megújulva keljünk útra a gyopárosfürdői napok után.

Wellness OrosházaA masszázsokra időpont egyeztethető a +36-68/411-962/102-es melléken, illetve a Gyógyászati Pénztárnál, pedikűrre (nyitva szerdától vasárnapig, valamint ünnepnapokon is) a +36-70/239-3486-os számon egyeztethetünk időpontot, a Tony Masszázsszalon (nyitva hétköznap, szombaton és vasárnap 10-től 18-ig, valamint megbeszélés alapján más időpontokban is) pedig a +36-68/512-260/102-es melléken vagy a 70/257-6648-as számon érhető el. Az előbbi szolgáltatások mindegyikére praktikus előre bejelentkeznünk, hogy pihenésünk még tökéletesebb legyen.

Wellness csomag ajánlatok:

A csomagok árairól itt tájékozódhat

Alföldi „Betyáros” kúra.
– Pezsgőfürdő (15p)
– Szilvapálinkás masszázs nyírfavessző paskolással (30p)
– Vörösboros-fahéjas/vörösboros-narancsos kezelés (20p)
Wellness Orosháza
Wellness Orosháza Seherezádé varázsa” – Wellness csomag hölgyeknek
– Pezsgőfürdő (15p)
– Talp- vagy relaxáló fejmasszázs (30p)
– Szőlőmagolajos kényeztető masszázs (30p)
„Zeusz ereje” – Wellness csomag uraknak
– Pezsgőfürdő (15p)
– Talp- vagy relaxáló fejmasszázs (30p)
– Sportmasszázs (30p)
Wellness Orosháza
Wellness Orosháza „Örök fiatalság” – Bőrfeszesítő kezelés
– Pezsgőfürdő (15p)
– Fahéjas bőrfeszesítő masszázs (30p)
– Anti-cellulit kezelés (20p)

„Tenger varázsa” – Hawaii kényeztetés
– Pezsgőfürdő (15p)
– Tengeri sós bőrradír (15p)
– Lávaköves masszázs (30p)

„Távol-Kelet varázsa” – Thai csomag
– Pezsgőfürdő (15p)
– Thai-masszázs (60p)

Wellness Orosháza