Intim szauna Gyopárosfürdőn

2013. november 19-től intim szauna részleg Gyopárosfürdőn.

Novembertől a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben is lehetőség nyílik fürdőruha nélküli szaunázásra. Ezen vendégeink számára külön részleget választottunk le, pezsgőmedencével, két infrakabinnal, danáriummal és aroma kabinnal, valamint tusolóval. A részleg új finn szaunával bővült, melynek befogadóképessége 25 fő.

Mind a szakértők, mind a szaunázás szerelmesei egyetértenek abban, hogy a szaunát lehetőség szerint ruha nélkül kell használni. A fürdőlepedőben történő szaunázás során a test szabadon párolog, természetes módon távozhatnak a mérgező anyagok. Minél nagyon testfelület marad szabadon, annál hatásosabb a szaunázás. A javarészt műszálas fürdőruhák akadályozzák ezt a folyamatot és izzadás közben igen kellemetlen viseletnek bizonyulnak.

Gyopárosfürdőn a Szauna Parkban keddenként 17:00-tól külön részleget választunk le az intim szaunázók részére. Vendégeink kiegészítő jegyet, illetve csak szauna jegyet is válthatnak, attól függően, hogy a fürdő fedett élmény részét is szeretnék-e látogatni.

Szaunázáshoz a fürdő szauna lepedőket biztosít, de vendégeink használhatják saját törölközőiket is. Figyeljenek azonban arra, hogy úgy terítsék a lepedőt, amikor a szauna kabinban leülnek a padra, hogy minden testrész alá jusson, bőrük ne érintkezzen közvetlenül a fával. Soha ne üljenek, vagy feküdjenek meztelen testtel a fára! Higiéniai szempontból nem ajánlott, így megakadályozhatjuk, hogy a bőrünkre kerüljenek különböző anyagok.

Az intim szauna vendégeinek be kell azonban tartani bizonyos illemszabályokat. Tilos a megbotránkoztató, kihívó viselkedés. Tekintettel kell lenni a többi vendégre is, a szauna kabinban is kérjük az intim területek lepedővel való elfedését. A kabinokat elhagyva kérjük, a férfiak derekuk köré, a hölgyek pedig mell fölött megkötött lepedővel közlekedjenek.

Ne zavarjuk mások nyugalmát!
Az intim szauna területén is tartsa tiszteletben a szauna etikett szabályait.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk kedves Vendégeinknek!