Sör-Virsli Fesztivál a Tankcsapdával

Július harmadik hétvégéjén, azaz 2015. július 17-19. között kerül megrendezésre a Sör-Virsli Fesztivál, városunk vezető nyári rendezvénye. A fesztiválon ingyenes programokkal és koncertekkel, illusztris előadókkal (Tankcsapda, Majka és Curtis), valamint hideg sörrel és forró virslivel várjuk kedves vendégeinket.

Sör-Virsli FesztiválA korábbi évek sikerei után idén immáron negyedik alkalommal rendezzük meg régiónk kiemelt programját, a Sör-Virsli Fesztivált, amelynek pénteken és szombaton a gyopárosi fürdő közvetlen szomszédságában található rendezvénytér ad otthont.

Belépő nincs, a fesztiválon számtalan színpadi programmal, gasztronómiai különlegességgel, gyermekprogrammal, fellépővel és koncertekkel találkozhat.

A rendezvény legfőbb attrakciója a péntek esti ingyenes Tankcsapda nagykoncert, emellett pedig olyan ismert előadók szórakoztatják a közönséget, mint az Irigy Hónaljmirigy, szombat este pedig a Mystery Gang, valamint Majka és Curtis.

Pénteken és szombaton érdemes már kora délután kilátogatni Gyopárosfürdőre, hiszen egészen 18:00-ig ugrálóvárak, eurobungee, arcfestés és lufibohóc várja a látogatókat, ráadásul ezen időszakban minden második sörhöz egy pár virslit adunk ajándékba! Továbbá 14:00 és 18:00 között ingyenes Dottó-kisbusz közlekedik városunk főtere és az attól mintegy 3 km-re lévő Gyopárosfürdő városrész között.

De a hűs habokra vágyók is jól járnak: a Sör-Virsli Fesztivál helyszínéül szolgáló rendezvénytértől rövid sétával megközelíthető a fürdő bejárata, így a koncertek és programok fürdőzéssel kombinálhatók az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexumban, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő.

Gyopáros Sör-Virsli

Részletes program

Július 17. Péntek (Gyopárosfürdő)

  • Tankcsapda Orosházán15:00 Megnyitó ünnepség
  • 15:45 Extreme Sport bemutató
  • 16:15 Harangos Néptánc Együttes
  • 17:00 Orosházi Fúvószenekar
  • 17:30 Redance Hip-Hop Crew
  • 18:00 Irigy Hónaljmirigy
  • 20:00 Tankcsapda

Július 18. Szombat (Gyopárosfürdő)

Július 19. Vasárnap

A rendezvény harmadnapján a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány egy nem mindennapi attrakcióval készül. Életre hívnak ugyanis egy Folk-Fesztivált, mely rendezvényünk társrendezvényeként egy kiváló programkavalkáddal szolgál a vasárnapi napon.

Szállás

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében és az attól mintegy 3 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió és vendégház várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon!

Közlekedés

Orosháza belvárosa és az attól mintegy 3 km-re lévő Gyopárosfürdő városrész között pénteken és szombaton 14:00 és 23:00 között Dotto-kisvonat közlekedik, amely ráadásul 18:00-ig ingyenes. Emellett az újonnan indított turistabusz is üzemel, továbbá a helyi busz- és vonatközlekedés is igénybe vehető Orosháza és Orosháza-Gyopárosfürdő között. Ugyan a fürdő közvetlen közelében a parkolás díjköteles, a fürdőtől csupán néhány perc sétára ingyenes parkolóhelyek találhatók.

Tájékoztató anyagok

Gyopárosfürdő Sör-Virsli 2015

Képek a tavalyi Sör-Virsli Fesztiválról

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése