L’art pour L’art Társulat: Ember a falvédőről

A L’art pour L’art Társulat EMBER A FALVÉDŐRŐL című komédiája a tervezett áprilisi időpont helyett a társulattól kapott tájékoztatás szerinta járványügyi helyzet okán új időpontban, 2020.11.12-én kerül megtartásra. Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek az új időpontban érvényesek, ezzel Önnek nincs teendője. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek visszaváltására adott lesz a lehetőség a vásárlás helyszínén a veszélyhelyzet feloldását követő 30 napon belül.

Időpont: 2020. november 12. (csütörtök) – 19:00
Helyszín: Petőfi Művelődési Központ (PMK), Orosháza
Jegyár: 3.990 Ft. Jegyvásárlás a PMK jegypénztárában vagy online a Jegy.hu oldalon

Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!

Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra biztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.

Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!