SZENT ISTVÁN NAP GYOPÁROSON – 2017. AUGUSZTUS 20.

Orosháza városának legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye augusztus 20-ra esik, melyet szokás szerint az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő területén tartanak meg, immáron 14. alkalommal.

Figyelem: A 2017. augusztus 20-án, Gyopárosfürdőn esedékes Szent István Napi Programok az időjárás-előrejelzésnek és az operatív törzs döntésének értelmében az alábbiak szerint alakult.

A napközbeni fellépők mindegyike Gyopárosfürdő rendezvénysátor fedett részében az ott felállított színpadon lett megtartva, míg a két élő koncert és tűzijáték 2017. szeptember 6-án szerdán, Orosháza város főterén pótlásra kerül egy ingyenesen látogatható rendezvény formájában. A fentiekben szíves megértésüket kérjük! Várjuk Önöket szeretettel!

TüzijátékAz orosházi kenyér és mezőgazdaság sikere a múlt század elejére tekint vissza, ennek megfelelően az új kenyér ünnepe különleges jelentőséggel bír az orosháziaknak, melyet minden évben egy fantasztikus hangulatú rendezvénnyel ünnepelnek meg. Az idei évben a rendezvény társelemeként az aratóünnep kap helyet a helyi gazdakör közreműködésében, melyet egy kézműves vásár is kísér.

Már a helyszín sem mindennapi: a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben található Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben a kicsik és nagyok szórakozását számtalan medence, csúszdapark, fedett élményfürdő és számtalan egyéb vízi móka garantálja – tehát a fürdőruhát ne hagyja otthon!

Az önfeledt pancsolás mellett gyermekprogramok, ugrálóvárak, trambulin, vízibicikli és kézműves foglalkozás várja a kicsiket és nagyokat, míg a medencékben animátorok mozgatják-és szórakoztatják a közönséget.

Helyszín: Orosháza, Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdő rendezvénysátor
Időpont: 2017. augusztus 20. 11:00-18:00

2017. augusztus 20-i program

 • 11:00 Megnyitó
 • 11:30 Tompeti és Barátai
 • 12:30 Postás Józsi
 • 13:30 Cséplőgép bemutató
 • 14:00 Kaczor Feri
 • 14:45 Szilver TSE
 • 15:30 Irígy Hónaljmirigy
 • 16:30 Tolvai Reni
 • 17:00 Gajer Bálint

Pótrendezvény (ingyenes)

Helyszín: Orosháza, Főtér
Időpont: 2017. szeptember 6. 18:30-22:30
Program:

 • 18:30 Ladánybene 27
 • 20:30 Magna Cum Laude
 • 22:00 Tűzijáték

Az augusztus 19-i (szombati) rendezvények programjáról itt olvashat.

Áraink (aug. 20.)

Augusztus 20-án a normál napi fürdő jegyáraink érvényesek.
A 2017. szeptember 6-i pótrendezvény Orosháza Főterén ingyenesen látogatható!

Szállás

Orosháza Gyopárosfürdő városrészében és az attól mintegy 3 km-re lévő belvárosban mintegy 40 hotel, panzió és vendégház várja vendégeit. Foglaljon szállást weboldalunkon, vagy pedig a Booking.com szállásportálon!

Közlekedés

A rendezvény progamjainak ideje alatt Dotto kisvonat jár a belvárosból a rendezvény helyszínére és a fürdőnegyedbe egyaránt. Emellett a helyi busz- és vonatközlekedés is igénybe vehető Orosháza és Orosháza-Gyopárosfürdő között. Ugyan a fürdő közvetlen közelében a parkolás díjköteles, a fürdőtől csupán néhány perc sétára ingyenes parkolóhelyek találhatók.

A Szent István Nap képekben

Videó: tűzijáték a Gyopárosi-tó felett

Hasznos linkek