Orosházi nyár 2017

Orosházi nyár 2018

Töltsd a nyarat Gyopároson! Május és augusztus között majd minden hétvégén izgalmas programokkal és rendezvényekkel várunk a Dél-Alföld szívében, Orosháza belvárosában, illetve a Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben.
Orosházi nyár 2017.Erre a nyárra mozgalmas, színes és változatos programkavalkádot szerveztünk a belvárostól a fürdőig, a gyermekprogramoktól a nagykoncertekig.

Orosháza belvárosában, a nemrégiben megújult Főtéren június és július egy-egy hétvégéjén is koncertekkel várjuk kedves vendégeinket.

Idén májusban is megrendezzük a nagy sikert aratott Libamájfesztivált, ezen kívül a már nagy hagyománynak örvendő júliusi Sör-Virsli Fesztivál és az augusztusi Kenyérünnep is hatalmas sztárparádéval kerül megrendezésre.

2017. július

Sör-Virsli Fesztivál – 2017. július 21-22.

Sör-Virsli Festival – Orosházi nyár 2017.Július utolsó előtti hétvégéjén, hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sör-Virsli Fesztivál, Orosháza-Gyopárosfürdő legkiemelkedőbb nyári rendezvénye, amely ezúttal ingyenesen látogatható! A fesztiválon napközbeni programelemekkel és koncertekkel, ismert sztárfellépőkkel, valamint hideg sörrel és forró virslivel várjuk kedves vendégeinket.

A rendezvény 2 napja során az ország ismert sztárjai fognak felvonulni a gyopárosi fürdő közvetlen szomszédságában található rendezvénytéren. A fesztiválon emellett számtalan színpadi programmal, gasztronómiai különlegeséggel, gyermekprogrammal, fellépővel és koncertekkel találkozhat.

Strandoljon a fesztivál előtt! A fesztiválterülettől néhány méterre található a fürdő, így a koncertek és programok lubickolással kombinálhatók az Alföld gyöngyszemeként emlegetett, 20 hektáros ősparkban elterülő fürdőkomplexumban, amely egyszerre strand, élményfürdő és gyógyvizes gyógyfürdő. További részletek…

Fellépők: Majka és Curtis – Hooligans – Mystery Gang – Supernem – Opitz Barbara – Duma’s Színház

2017. Augusztus – Szent István Napi Ünnepkör

Főtér – 2017. aug. 19.

Könnyű nyári szórakozás az Everdance Táncszínházzal Orosháza megújult főterén 2017. aug. 19-én, szombaton. További részletek…

Kenyérünnep – 2017. augusztus 20.

Kenyérünnep – Orosházi nyár 2017.Orosháza városának egyik legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye a Kenyérünnep, melyet minden évben augusztus 20-án tartanak meg az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő területén, immár 14. alkalommal.

Ez nem csak egy rendezvény, hiszen egybefonódik ezen a napon a gasztronómia, a kultúra, a zene és a strandolás, mely igen komoly programhalmaz mindenki számára.

Már a helyszín sem mindennapi: a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben található Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben a kicsik és nagyok szórakozását számtalan medence, csúszdapark, fedett élményfürdő és számtalan egyéb vízi móka garantálja – tehát a fürdőruhát ne hagyja otthon!

Az önfeledt pancsolás mellett gyermekprogramok, ugrálóvárak, trambulin, vízibicikli és kézműves foglalkozás várja a kicsiket és nagyokat, míg a medencékben animátorok mozgatják és szórakoztatják a közönséget.

Különleges szórakozást kínál az immár tradicionális kézműves vásár, ahol számos különlegességet megkóstolhatunk, illetve betekinthetünk készítésük kulisszatitkaiba. Végül a napot egy látványos tűzijáték koronázza meg a Gyopárosi-tó felett. További részletek…

Fellépők: Magna Cum Laude – Irígy Hónaljmirigy – Tolvai Reni – Ladánybene 27 – Gajer Bálint – Tompeti és Barátai – Postás Józsi – Kaczor Feri

Minden programunk

Aktuális

Lezárult

Hasznos linkek

Lezárult programjaink

LibamájFesztivál – 2017. május 18-20.

LibamájFesztivál – Orosházi nyár 2017.Ismét Orosháza ad otthont a méltán híres LibamájFesztiválnak május 18-20. között.

A 3 napos rendezvény alatt libamájkülönlegességekkel és kiváló borokkal találkozhatnak az Alföld Gyöngye Hotel csodálatos ősparkjában, ahol egy hatalmas, 2.000 m2-es sátorral is készültünk.

Libamáj FesztiválKézművesek utcája, bortér, és számtalan program vár, az estéket pedig élő koncertekkel zárjuk. És ez még nem minden! A gyermekeket ugrálóvár, trambulin és játszóház várja ingyenesen.

Fantasztikus koncertekkel is várjuk vendégeinket, fellép többek között a Tankcsapda, Ganxsta Zolee, Kowalsky meg a Vega, Deák Bill Gyula, a Bikini, a könnyebb műfajok kedvelőit pedig Oláh Gergővel és Kis Grófoval várjuk.

További részletek…

Fellépők: Tankcsapda – Bikini – Deák Bill Gyula – Ganxtsa Zolee – Hősök live – Kis Grófo – Kowalsky meg a Vega – Neoton Família Sztárjai – Oláh Gergő

2017. Június

Főtér Tóth Gabival – 2017. jún. 24.

Könnyű nyári szórakozás Tóth Gabi koncerttel Orosháza megújult főterén 2017. jún. 24-én, szombaton. További részletek…

2017. Július

Főtér a Budapest Bárral – 2017. júl. 7.

Könnyű nyári szórakozás Budapest Bár koncerttel Orosháza megújult főterén 2017. júl. 7-én, pénteken. További részletek…

A rendezvények plakátja