Nadifeszt: 2019-ben is Orosháza-Gyopárosfürdőn

2018. december 8-án, Budapesten a folyondári sportközpontban egy évzáró családi rendezvény alkalmával jelentette be Orosháza-Gyopárosfürdő üzemeltető csapata és Pránanadi Egyesület, miszerint 2019. július 15. és 21. között ismét megrendezik az ország egyik legnagyobb spirituális fesztiválját: a Nadifesztet. Ezen rendezvénynek Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő a kemping és rendezvénytér bevonásával ad otthont immáron harmadik éve.

“Minden eseményt követően egy komplex közvéleménykutatást végzünk a rendezvény látogatói között, melyre alapozva a fesztiválozók igényeire szabva valósítjuk meg azt. A következő rendezvény a környezettudatosság jegyében fog zajlani, mindemellett a tudatos és egészséges táplálkozás kap főszerepet a testi-lelki feltöltődésen túl.

Nadifeszt: 2019-ben is Orosháza-Gyopárosfürdőn!

Fürdőnkben 6 különböző programhelyszínen vehetnek majd részt az ide látogatók számtalan spirituális tematikájú programon. Idén 3000 látogató vett részt az eseményen, jól látszik, hogy rendezvény ki fogja nőni Orosházát, így a környező települések szálláshelyeivel egyeztetve, ingyenes helyközi transzferekkel bővítjük a szolgáltatáshalmazt” – mondta Kiss László társszervező, Orosháza-Gyopárosfürdő üzemeltetőinek képviseletében.

Nadifeszt: 2019-ben is Orosháza-Gyopárosfürdőn!

Mitől másabb ez a rendezvény, mint bármely más, klasszikus fesztivál?
A NadiFeszt személyesen megtapasztalt élményeken keresztül ad lehetőséget arra, hogy mindenki fejleszthesse saját eszköztárát az egészség megőrzésére. Az egészség a teljes testi, lelki, mentális, érzelmi és szociális jólét állapota – ehhez segít hozzá az egy hetes programhalmaz, melynek során számtalan előadáson, meditáción, jógagyakorlaton vehetünk részt amellett, hogy egész napos családi programok, ingyenes fürdőzés és koncertek színesítik az események sorát. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az egészséges és tudatos táplálkozásra, ebből kifolyólag egy alkohol és húsmentes gasztroszigettel működik a fesztivál.

Nadifeszt: 2019-ben is Orosháza-Gyopárosfürdőn!

Összetartozás, feszültségoldás, hagyományőrzés, nyitottság, új impulzusok, elfogadás az esemény fő ismérve. A NadiFeszten olyan programokat vonultatunk fel, amelyek a gyakorlatban alkalmazható tudással segítik a résztvevőket. Előadásaink és kiscsoportos workshopjaink tematikájával inspirálni szeretnénk a résztvevőket spirituális útjukon. Itt minden a testi-lelki egészségről szól. Kora reggeltől késő estig, mozgással, meditációs élményekkel, játékokkal, fürdővel, masszázzsal, terápiás kezelésekkel, irányított beszélgetésekkel és még megannyi lehetőséggel biztosítjuk a feltöltődést az egész család számára.

Jegyvásárlás és bővebb info: www.nadifeszt.hu

Nadifeszt videó