Erzsébet-program

Erzsébet-program fürdőbelépő-támogatás!
Kedves Nyugdíjas Vendégeink!

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által az Erzsébet-program keretében meghirdetett „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázata lezárult.

A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány gyógyfürdőkbe szóló belépőjegy formájában nyújtja, amelyet 2500 forintos önrész befizetése után az ország 60 gyógyfürdőjéből választva lehet legalább 5, de akár 33 alkalommal is igénybe venni. A fürdőhelyszínek között Orosháza Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő is szerepel. A Program keretein belül érkező nyugdíjasok számára kedvezményes árakat biztosítunk, amelyek nem vonhatók össze további kedvezményekkel.

Az elnyert támogatás felhasználási helyszíneiről, valamint a fürdőbelépések alkalmáról a www.erzsebetprogram.hu honlap Pályázatok oldalán tájékozódhat!

A nyertes pályázók az Erzsébet-program kiírásairól további felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken kaphatnak. A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat!

Telefon: +36 1 371-3242
E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu

Erzsébet kártyával érkező nyugdíjasok számára a belépőjegy árai – a Kártyán felhasználható összeg erejéig kerül levonásra – alkalmanként 2015.

2016. május 27-től – 2016. augusztus 31-ig
Gyógyfürdő+Parkfürdő 1.020,- Ft
Gyógyfürdő +Parkfürdő + Élményfürdő 1.700,- Ft
Gyógyfürdő +Parkfürdő + Élményfürdő 17:00 után 1.110,- Ft
Élményfürdő +Szauna-park szombat éjszakai fürdőzés 2.300,- Ft
Szauna-park alapbelépő megváltása mellett 850,- Ft