Éjszakai fürdőzés

Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, rohanó világunkban is.

Gyopárosfürdőn a nyári éjszaka hangulata a fürdőzéssel elegyítve minden hétvégén elérhető, és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot.

A csillagos ég, s a lágy éjszakai szél, mely simogatóan érinti meg vállunkat egyszerre ébreszt fel bennünk romantikus érzéseket, s tölt el a természet közelségének intim emóciójával — jól tudja ezt mindenki, aki csak egyszer is megmártózott már egy nyáresti órán a medence hűs vizében, miközben a hangulatosan világító fények mögé tekintve a csillagos égboltot figyelte. Az érzések ilyenkor még intenzívebbekké válnak, s testünkkel együtt lelkünk is valósággal felfrissül.

Éjszakai fürdőzés időpontok

Péntek esti feltöltődés

A meleg vízes Gyógyfürdőben tartott péntek esti feltöltődés 2015 nyarán szezonális okokból szünetel. Amennyiben az idő hidegre fordultával újraindítjuk a péntek esti fürdőzést, arról weboldalunkon fogjuk tájékoztatni Önöket.

Szombat éjszakai élményfürdőzés

Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva. Ráadásul nap közben váltott jeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük. A Gyógyfürdő és a Parkfürdő szombatonként 20:00-kor zár, azonban a Parkfürdő uszodájának szolgáltatásait egészen 21:00-ig élvezhetjük.

A pontos részleteket lásd a nyitvatartás oldalon.

Aki nap közben nem váltott jegyet, az a fürdő pénztáránál tud külön jegyet vásárolni az éjszakai fürdőzésre – a pontos információkat lásd az aktuális árlistánál.

Szaunszaszeánszok

Ősszel, télen és tavasszal egyes hétvégi esték fényét szaunaszeánszok emelik Gyopárosfürdő megújult szaunaparkjában – ezek pontos időpontjáról és programjáról a szaunaszeánszok oldalon talál további információt.

Képek az éjszakai fürdőzésről